Navigatie overslaan

DAW NEDERLAND - waarden & cultuur

Hoewel wij ons in de afgelopen 120 jaar hebben ontwikkeld tot een van 's werelds grootste gebouw verven fabrikant, geloven wij nog steeds in de waarden welke zijn gelegd in onze kleine en middelgrote ondernemers oorsprong, onze Duitse wortels, onze duurzame bedrijfsfilosofie en in de geest van onze familie.

Ondanks onze culturele verscheidenheid in meer dan 30 landen, staan deze waarden voor ons bedrijf, voorzien ons van onze gemeenschappelijke mind-set van "one spirit" verenigen. Dit is ook van cruciaal belang voor onze veelzijdigheid en is daarom ons hoofddoel van het handhaven van onze onafhankelijkheid op de lange termijn.

Wij willen leven naar onze waarden, zowel innerlijk als uiterlijk, via dagelijks bewust handelen, voortdurend deze waarden ontwikkelen en versterken. De som van deze vele kleine acties maakt ons uniek en zal dit leiden tot zakelijk succes.

Open-minded en communicatief
Wij staan open voor de opvattingen van anderen, nieuwe idee├źn, verbeteringen en wijzigingen. We leren van elkaar en wij bespreken actief elkaars ervaringen. Wij communiceren eerlijk en snel met relevante informatie en staan open voor feedback.

Respectvol en ondersteunen
We respecteren elkaar met wederzijdse waardering. Het is onderdeel van onze prestatiecultuur, te aanvaarden dat er fouten kunnen worden gemaakt. We ondersteunen elkaar bij het verhelpen van fouten, leren van hen en willen voorkomen dat deze zich herhalen. Samen zijn we blij voor het succes van anderen.

De basis van feiten en gedisciplineerd emoties zijn belangrijke bouwstenen voor onze saamhorigheid en onze klant- en leveranciersrelaties, maar onze besluiten worden genomen op basis van feiten. Onze besluiten worden consequent opgevolgd. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemende en gedreven zijn We gericht op uitvoering en bereid te nemen berekende risico's. Wij aanvaarden verantwoordelijkheid voor onze acties. We overtuigen en inspireren onze teams en klanten. Wij geloven in wat we doen en genieten van ons werk. Wij zijn er trots op deel uit te maken van een succesverhaal van 120-jaar DAW en willen bijdragen aan de voortzetting ervan.

DAW NL als werkgever, die ons succes onlosmakelijk met de persoonlijke motivatie van onze medewerkers verbonden is. Het maakt niet uit of je werkt bij de afdeling productie, ontwikkeling, administratie, marketing, opleiding of diensten: enthousiaste medewerkers zijn onmisbaar voor de groei van de onderneming, met name in tijden van toenemende marktvraag. Onze belangrijkste doelstelling is om enthousiasme te bevorderen en te behouden op alle niveaus.