Caparol: professionele bouwverven

Hoe groot de uitdaging ook is, als schilder pak je de klas vol vertrouwen aan met Caparol. Niet alleen omdat je weet dat je met een internationaal gerenommeerd product werkt, maar óók omdat je kunt rekenen op een professioneel advies over materiaal, kleur en omstandigheden. Voeg je daar je eigen onomstreden vakmanschap aan toe, dan ga je met Caparol altijd vol verfvertrouwen aan de slag. 

Oorsprong

Het merk is ontstaan in 1928, toen Dr. Robert Murjahn zijn emulsiemiddel 'Caparol' ontwikkelde. Hiermee konden schilders met behulp van pigmenten en vulstoffen zelf hun verf produceren. De merknaam is afgeleid van de initialen van de drie bestanddelen caseïne, paraffine en oleum.

Product highlights

De pioniersgeest van het merk Caparol is goed terug te zien in Indeko-plus, 's werelds eerste oplosmiddelvrije binnenmuurverf met minimale emissie. In combinatie met de uitstekende dekking en hoge efficiency is Indeko-plus op het gebied van premium binnenmuurverven een klasse apart. De Dalmatiner gevelisolatieplaat S 024 is de slanke high-performance isolatieplaat, waarmee Caparol de standaard zet als het gaat om gevelisolatie. In 2020 introduceert Caparol een grijze emmer van gerecycled plastic voor diverse binnenmuurverven. Een nieuwe stap op weg naar een duurzamere verfbranche.

Distributie

Producten van Caparol worden uitsluitend via de groothandel verkocht.

Contact

Klik hier voor een overzicht van Caparol accountmanagers per regio.