Caparol: professionele bouwverven

Passie voor oppervlakken is wat ons bij Caparol al meer dan 125 jaar drijft. Bij Caparol zijn we er om oppervlakken sterk, slim en mooi te maken. Oppervlakken zijn zoveel meer dan verf op een muur, kozijn of vloer. Ze omringen ons altijd en overal. Ze inspireren ons. Ze beschermen onze geliefden. Ga met ons mee op onze reis om de kracht van oppervlakken te ontketenen. Dat bedoelen wij met The Power of Surface.

Oorsprong

Het merk is ontstaan in 1928, toen Dr. Robert Murjahn zijn emulsiemiddel 'Caparol' ontwikkelde. Hiermee konden schilders met behulp van pigmenten en vulstoffen zelf hun verf produceren. De merknaam is afgeleid van de initialen van de drie bestanddelen caseïne, paraffine en oleum.

Product highlights

De pioniersgeest van het merk Caparol is goed terug te zien in Indeko-plus, 's werelds eerste oplosmiddelvrije binnenmuurverf met minimale emissie. In combinatie met de uitstekende dekking en hoge efficiency is Indeko-plus op het gebied van premium binnenmuurverven een klasse apart. De Dalmatiner gevelisolatieplaat S 024 is de slanke high-performance isolatieplaat, waarmee Caparol de standaard zet als het gaat om gevelisolatie. In 2020 introduceert Caparol een grijze emmer van gerecycled plastic voor diverse binnenmuurverven. Een nieuwe stap op weg naar een duurzamere verfbranche.

Distributie

Producten van Caparol worden uitsluitend via de groothandel verkocht.

Contact

Klik hier voor een overzicht van Caparol accountmanagers per regio.